Ulje DERI NE 60% REGJISTROHU

 Moschino eyewear.

 Skincare, me performance te larte.

 Çanta 100% lekure te koleksionit vjeshte/dimer 2018.

 Make-Up

 Brand-i me i ri. Ora for him&her.

 Per kujdesin e lekures dhe te flokve.

 Roberto Cavalli.

 Produktet te fundit.

 Brand-i me i ri. Linje e plote organike per kujdesin e lekures.

 Brand-i me i ri. Aksesore for him&her.

 Brand-i me i ri. Kepucet e koleksionit te fundit for him&her.

 Linje komplete per fytyre,trup,floke.

Shporta e blerjeve