Bashkepuno me ne

Nese je nje distributor, retailer, prodhues apo artizan ne fushat e veshjeve, aksesoreve, kozmetikes, dekorit dhe deshiron te shesesh produktet e tua tek altissiaprive.al, mos hezito te na kontaktosh duke plotesuar modulin ne te djathte. Do te pergjigjemi menjehere.

Produktet tuaja te aksesueshme kudo

altissiaprive.al eshte e aksesueshme dhe funksionale nga çdo pajisje elektronike. Synimi yne eshte maksimizimi i shitjeve duke u propozuar klienteve tane  produktet tuaja kudo dhe ne çdo moment.

Fotografi

Per te shitur online, eshte kryesore te kesh foto cilesore te produkteve. Nuk jeni ne te njejtin hap me teknologjine? Mos kini frike, stafi yne do siguroje per ju fotot dhe pershkrimet per te shitur ne platformen tone ne te gjithe Shqiperine.

Home Decor

Dekori i shtepise shihet me shume interes keshtu qe, nese je pjese e ketij sektori, na kontakto per te zgjeruar klientelen tende dhe per te rritur fitimet.

Made in Albania

Je nje artizan apo prodhues shqiptar? Ne do te jemi shume te lumtur ti promovojme produktet e tua online duke ju dhene mundesine te njiheni ne te gjithe Shqiperine.

Shporta e blerjeve