Çantë shpine Calvin Klein

In stock

31000 LEK

 

Çante shpine Calvin Klein ngjyre e zeze.

• Ngjyra: zeze
• Materiali: 100% Poliuretan
• Permasat: 39 x 28 x 18 cm 
• Magazina: 🇮🇹

 

In stock

Shto ne Liste
Categories: ,

Çantë shpine maxi me logo ballore, mbyllje me zip, xhepa te brendshem dhe te jashtem, doreze te levizshem, rrip mbajtese çelesash.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Çantë shpine Calvin Klein”
Shporta e blerjeve