Çante shpine Calvin Klein

In stock

29000 LEK

 

Çante shpine Calvin Klein ngjyre e zeze.

• Ngjyra: zeze
• Materiali: 100% Poliuretan.
• Permasat: 41 x 37 x 17,5 cm
• Magazina: 🇮🇹

In stock

Shto ne Liste
Categories: , ,

Çante shpine maxi size me logo ballore, mbyllje me zip dyshe, xhepa te jashtem dhe te brendshem, doreze teke.

Shporta e blerjeve