Çante shpine Calvin Klein

In stock

24500 LEK

 

Çante shpine Calvin Klein ngjyre e zeze.

• Ngjyra: zeze
• Materiali: 100% Poliuretan.
• Permasat: 41 x 26 x 9 cm
• Magazina: 🇮🇹

In stock

Shto ne Liste
Categories: ,

Çante shpine maxi size me logo ballore, mbyllje me zip, xhepa te jashtem dhe te brendshem, rrip supi i rregullueshem.

Shporta e blerjeve