Furçe per korrektorin

In stock

1500 LEK

 

Furçe per aplikimin e korrektorit, per mbulimin e puçrave apo difekteve te tjera.

Fije sintetike, vegan dhe me cilesi te larte.

• Gjatesia totale: 13,5 cm; gjatesia e fijeve: 1,5 cm
• Made in UK

In stock

Shto ne Liste
Categories: ,

Furçe sintetike ideale per te fshehur puçrat dhe difektet; perfekt per aplikimin e korrektorit Lily Lolo.

• Furçe fleksibile me cilesi per aplikimin e tualetit
• Gjatesia totale: 13,5 cm; gjatesia e fijeve: 1,5 cm
• Doreze e bardhe druri e lyer
• E pershtatshme per veganet
• Fije sintetike me cilesi te larte

Pastrimi: mos e lini furçen te zhytur ne uje sepse mund te ndikoje te gerryerja e fijeve. Mbajeni ne pozicion vertikal, lani fijet me nje shampo delikate dhe shpelajeni menjehere me uje te ngrohte. Lereni te thahet ne menyre natyrale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Furçe per korrektorin”
Shporta e blerjeve