Furçe Super Kabuki

In stock

3400 LEK

 

Furçe ideale per aplikimin e fondatines minerale.

Fije sintetike dhe super te buta, per nje aplikim te sakte e perfekt.

• Lartesia totale e produktit: 7 cm; gjatesia e furçes (fijeve): 4 cm
• Made in UK

In stock

- +
Shto ne Liste
Categories: ,

• Produkt me cilesi te larte
• Fije sintetike super te buta
• Perfekt per aplikimin e fondatines minerale
• Mbajtje e forte e produktit
• Fijet bien me veshtiresi duke siguruar nje aplikim perfekt te fondatines
• Lartesia totale e produktit: 7 cm; gjatesia e furçes (fijeve): 4 cm
• E pershtatshme edhe per veganet

Pastrimi: mos e lini furçen te zhytur ne uje sepse mund te ndikoje te gerryerja e fijeve. Mbajeni ne pozicion vertikal, lani fijet me nje shampo delikate dhe shpelajeni menjehere me uje te ngrohte. Lereni te thahet ne menyre natyrale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Furçe Super Kabuki”
Shporta e blerjeve