Vaj esencial i rozmarines BIO

In stock

1100 LEK

 

Arome e fresket, balsamike, e drunjte, penetruese.
Profili aromakologjik (funsionet ne humor dhe gjendje shpirterore): tonifikues, qartesues ne rast lodhjeje, tensioni, depresioni dhe problemesh me kujtesen.
I keshillueshem per lekurat e yndyrshme.

• Produkt organik
• Made in Italy
• 10 ml

In stock

- +
Shto ne Liste
Categories: , ,

Menyra e ekstraktimit: i perftuar nga distilimi ne avull.
Ka nje aksion te forte shtrengues dhe dermopurifikues qe mund te shfrytezohet per kujdesin e lekures se yndyrshme, fale vetise antibakterike dhe antiseptike. Mund te perdoret ne rastin ftohjeje dhe kolle.
Luan nje rol energjizues per organizmin dhe psikiken, shume i dobishem ne rast ezaurimi psikofizik, lodhjeje dhe depresioni.
Vaji esencial i rozmarines i La Saponaria vjen nga lugina Chianti, nje parajse esencash, promufrash e natyre. Kultivimi dhe korrja ndjekin Normat e Bujqesise se mire (Norme di Buona Agricola) te themeluara per bimet mjekesore nga Organizata Boterore e Shendetit (GACP).

Perdorimi:
Perdorimi ne kozmetike (veprimi ne lekure, i holluar ne menyre te pershtatshme): per lekura mikse, dermopurifikuese, stimulues i mikroqarkullimit, anti zbokth.

Disa shembuj te tjere perdorimi:
Qiri i aromatizuar: 3/4 pika ne 3 luge uje.
Ne oxhak: pak pika ne dy ose tre copa druri, 10 minuta para se te ndizet zjarri.
Potpuri lulesh: bashkoni disa pika me vajin e bajameve. Perzieni potpurine me miksin e vajrave duke kontrolluar intensitetin e aromes para se te shtoni me teper produkt. Mjaftojne 6 pika per 200 gr potpuri.
Rregullesi i lageshtires (humidifikues): 6/7 pika ne vendin e posacem.
Vasketa e kaloriferit: 7/8 pika per 300 ml uje.

INCI: Rosmarinus Officinalis

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vaj esencial i rozmarines BIO”
Shporta e blerjeve